Порошенко запропонував інвесторам з Кувейту взяти участь у приватизації в Україні

Порошенко запропонував інвесторам з Кувейту взяти участь у приватизації в Україні

Глава держави розповів у Кувейті про позитивні зміни в українському законодавстві

Президент України Петро Порошенко під час візиту до Кувейту запропонував місцевим інвесторам взяти участь у приватизації. Про це йдеться у повідомленні прес-служби глави держави.

Як повідомляється, український президент провів зустріч з директором Кувейтської інвестиційної адміністрації Фаруком Алі Бастаки та керівництвом Кувейтського фонду арабського економічного розвитку.

«Було обговорено шляхи активізації фінансового та інвестиційного співробітництва між Україною та Кувейтом, а також подальші спільні практичні кроки в цьому напрямку. Президент України поінформував про зміни в українському законодавстві для полегшення діяльності іноземних інвесторів. Глава держави запросив кувейтський бізнес розширювати інвестиції в Україну та закликав кувейтських інвесторів взяти участь у приватизації в Україні», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше управляючий директор ЄБРР в країнах Східної Європи та Кавказу Франсіс Маліж попередив, що якщо процес приватизації в Україні не буде прозорим, на появу серйозних інвесторів сподіватися не має сенсу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: