Суд визнав незаконною ціну на газ – «Батьківщина»

Суд визнав незаконною ціну на газ – «Батьківщина»
Сергій Власенко вважає, що базовий принцип встановлення ціни на газ, яким користується уряд, є необґрунтованим

Якщо первинні тарифи не мали економічного підґрунтя, то очевидно, що і подальше зростання було необґрунтованим, - нардеп

Рішення суду у справі про ціну на газ фіксує, що базовий принцип встановлення ціни на газ, яким користується уряд, є незаконним і необґрунтованим. Тому те, що оскаржена постанова втратила чинність, не має значення. Про це заявив на прес-конференції у Києві народний депутат «Батьківщини», юрист Сергій Власенко, йдеться на партійному сайті.

«Якщо первинні тарифи не мали економічного підґрунтя, то очевидно, що і подальше зростання було необґрунтованим і незаконним», –  наголосив парламентарій.

Як відомо, Окружний адміністративний суд м. Києва 4 березня задовольнив позов Юлії Тимошенко проти уряду щодо незаконного підвищення ціни на газ.

Представник Тимошенко у суді Олексій Кучеренко зазначив, що вона вміє відстоювати інтереси людей.

1_02

«Ми казали три роки, що ця ціна необґрунтована, і ми довели в суді, що вона незаконна. Команда Тимошенко прорахувала, що економічно обґрунтованою ціною за газ є 3,55 грн за 1 кубометр газу, а не 8,55 грн, як встановлено сьогодні», – наголосив Кучеренко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: