У Путіна прокоментували заяви про вербування Савченко

У Путіна прокоментували заяви про вербування Савченко
Савченко у період перебування у російському СІЗО

Пєсков заявив, що йому цікаво спостерігати за ситуацією навколо Савченко

Федеральна служба безпеки Росії не вербувала народного депутата України Надію Савченко у період її перебування у російській тюрмі. Про це заявив прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков.

Представник Кремля назвав «повною нісенітницею» версію про те, що Надія Савченко нібито в російській в'язниці була завербована і діє тепер як агент Кремля.

«Це, напевно, версія британців, Великобританією озвучена? Вони люблять озвучувати такі версії. Природно, це повна нісенітниця. Скажімо так, Савченко - це глибоко внутрішня справа України. Дуже цікаво спостерігати (за ситуацією навколо Савченко – ред.). Сьогодні (23 березня) європейські лідери продовжують спілкування, дуже цікаво, чи буде сьогодні до кінця дня буде прийнято якусь заяву до [української] влади … з вимогою дати свободу Савченко», - сказав Пєсков у коментарі російському телеканалу «Світ».

Як відомо, у п’ятницю, 23 березня, Шевченківській суд Києва постановив взяти Савченко під варту. Нардепа відправили до ізолятора на 59 діб без права внесення застави. 

Савченко в суді оголосила про голодування.

Нагадаємо, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко.

Перед голосуванням генеральний прокурор України виклав нардепам версію слідства. У Раді також продемонстрували оперативне відео, на якому Савченко та Рубан домовляються із військовими про стратегію й тактику перевороту.

Читайте також матеріал: «Бабах!». Як «пакували» Героя України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: