Савченко оголосила голодування

Савченко оголосила голодування

Надія заявила про відмову вживати їжу

Народний депутат Надія Савченко у залі Шевченківського райсуду Києва, де їй обирають запобіжний захід, оголосила про голодування з сьогоднішнього дня. Про це вона сказала, коментуючи «неправильне» рішення влади її «закрити».

Крім того, Надія Савченко закидає президенту України Петру Порошенку та прем'єр-міністру України Володимиру Гройсман завчасне поздоровлення СБУ та ГПУ в її затриманні та арешті.

«Політично стався ще один злочин сьогодні. Президентом і Гройсманом уже було вітання Служби безпеки України за затримання, арешт Савченко. Немає ще арешту, немає ще затримання», - заявила підсудна.

Як відомо, Савченко звинувачують у підготовці теракту у Верховній Раді.

Як повідомлялось, сьогодні відбувається перше засідання у справі Савченко. Надія Савченко одягнула светр з тризубом на засідання Шевченківського районного суду Києва, який має обрати їй запобіжний захід. Вона вже встигла передати привіт Тимошенко з суду. Раніше суд дозволив Савченко сісти поруч із захисниками.

Нагадаємо, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко.

Перед голосуванням генеральний прокурор України виклав нардепам версію слідства. У Раді також продемонстрували оперативне відео, на якому Савченко та Рубан домовляються із військовими про стратегію й тактику перевороту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: