У «Слузі народу» не збираються карати соратників Медведчука, які їздили до Москви

У «Слузі народу» не збираються карати соратників Медведчука, які їздили до Москви
Поїздка депутатів від ОПЗЖ до Москви

«Не думаю, що на депутатів, які поїхали до Москви, чекають серйозні наслідки», – Верещук

Депутатка від фракції «Слуга народу», член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Ірина Верещук не схвалює дії депутатів від партії ««Опозиційна платформа – За життя», які 10 березня відвідували Путіна у Кремлі.

«Не думаю, що будуть якісь серйозні наслідки для них. Але в тривалій перспективі такій політичний епатаж не піде їм на користь», – сказала Ірина Верещук в інтерв’ю «Главкому».

На запитання про те, чи може Сергій Льовочкін бути потенційним колаборантом, який ділиться закритою інформацією з друзями Путіна, Ірина Верещук зазначила, що  не знає, з ким і чим він може ділитися. «Але я знаю, що Сергій Льовочкін – досвідчений політик із багаторічним стажем. Тому вважаю, що використовувати термін «колаборант» на його адресу недоречно», – сказала депутатка.

Нагадаємо, партія «Європейська солідарність» 11 березня  виступила із заявою щодо капітуляційної поїздки делегації «Опозиційної платформи – За життя» у Москву.

13 березня на засіданні контактної групи щодо врегулювання на Донбасі сторони домовилася про створення органу, який зафіксує суб’єктність окремих районів Донецької та Луганської областей.

.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: