Вілкул збирається звільнити «політв’язня» Єфремова із СІЗО

Вілкул збирається звільнити «політв’язня» Єфремова із СІЗО
21 січня суд залишив Єфремова під арештом ще на два місяці

Нардеп Вілкул подав клопотання про взяття Єфремова на поруки

Кандидат в президенти від Опозиційного блоку, заступник голови фракції Опоблоку у Верховній Раді Олександр Вілкул збирається звільнити Олександра Єфремова з СІЗО.

Про це він заявив в Старобільському суді на Луганщині, де знаходиться Єфремов, пише «24 канал».

Вілкул назвав Єфремова «політв'язнем».

«Зараз я подаю клопотання про взяття Олександра Сергійовича на поруки. Нічого, залишилося чекати недовго. Максимум три місяці. Після нашої перемоги», - заявив нардеп.

Як відомо, 21 січня Старобільський районний суд Луганської області продовжив  на два місяці запобіжний захід у вигляді арешту колишньому голові парламентської фракції Партії регіонів Олександру Єфремову.

Як повідомлялося, кримінальне провадження щодо Олександра Єфремова розглядається у Старобільському районному суді Луганської області, до обвинуваченого застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Єфремова затримали 30 липня 2016 року в аеропорту «Бориспіль», звідки він, за даними ГПУ, намагався вилетіти до Відня. 13 січня 2017 року Єфремова із Києва конвоювали до Старобільська, де він і нині перебуває під арештом.

У справі №426/4/17 відносно Єфремова Старобільський райсуд вже допитав як свідків колишнього заступника голови СБУ, екс-голову Луганської облдержадміністрації та лідера Радикальної партії, народного депутата Олега Ляшка.

Влітку 2018 року суд дозволив заочне розслідування щодо спільників Єфремова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: