Зеленський зустрівся із нардепом БПП для розробки «дорожньої карти»

Зеленський зустрівся із нардепом БПП для розробки «дорожньої карти»

Команда шоумена разом з представниками громадськості готує антикорупційну дорожню карту

Команда шоумена Володимира Зеленського, який балотується у президенти України, заявляє про наміри розробити антикорупційну дорожню карту з представниками громадськості та антикорупційними активістами.

28 січня команда шоумена зустрілася з антикорупціонерами, серед яких, зокрема, були голова правління Центру протидії корупції (ЦПК) Віталій Шабунін, народний депутат від БПП Сергій Лещенко та екс-член Національного агентства з питань запобігання корупції (НАПКА) Руслан Рябошапка.

Як повідомляється у Facebook «Команди Зеленського», таким чином команда шоумена приєдналася до антикорупційного порядку денного, запропонованого представниками громадськості.

«На противагу нинішній владі, ми не будемо боротися з громадськістю, а навпаки - спільними зусиллями реалізуємо антикорупційну порядку денного ... Детальна дорожня карта із реалізації антикорупційного порядку денного буде розроблена та впроваджена спільно з громадськістю».

Віталій Шабуні, коментуючи зустріч, повідомив, що Володимир Зеленський «підтримав антикорупційний порядок денний, запропонований 20-ма провідними антикорупційними організаціями».

Він також додав, що Центр протидії корупції планує зустрічі з іншими політиками та кандидатами у президенти, зокрема Анатолієм Гриценком, Віктором Чумаком та Віктором Трепаком.

Нагадаємо, Зеленський у свій день народження прийшов у ЦВК  для реєстрації кандидатом у президенти України.

До слова, 24 січня Зеленський подав електронну декларацію за 2017 рік.

Нагадаємо, кампанія з виборів президента України стартувала 31 грудня 2018 року.

Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого. Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, що його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн.

Реєстрація кандидатів у президенти триватиме до 8 лютого включно.

Президентські вибори призначено на 31 березня.

До вашої уваги:  
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: