Національний авіаційний університет отримав нового ректора

Національний авіаційний університет отримав нового ректора
Володимир Ісаєнко очолив НАУ

Нового ректора обрано на п'ять років

Ректором Національного авіаційного університету став Володимир Ісаєнко. Про це йдеться в наказі Міністерства освіти і науки, який опубліковано на сторінці НАУ у Facebook.

«Призначити Ісаєнка Володимира Миколайовича, доктора біологічних наук, професора, ректором Національного авіаційного університету строком на п'ять років з 13 квітня 2018 року по 12 квітня 2023 рік як обраного за конкурсом», - йдеться в наказі.

Нагадаємо, 26 серпня 2016 року правоохоронці затримали в.о. ректора Національного авіаційного університету Володимира Харченка під час одержання хабара в EUR170 тис., після чого Міносвіти звільнило його з обійманої посади. Детективи НАБУ під час обшуку у Харченка вилучили готівку на загальну суму близько 5 млн грн та дев’ять зливків золота.

Харченку та його посереднику-адвокату в лікарні було повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі або вчинене службовою особою).

Солом’янський районний суд Києва 13 вересня заарештував майно Харченка, зокрема квартиру, два будинки, гараж і кошти. Харченко взяли під частковий домашній арешт.

Наприкінці грудня 2016 року детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП завершили досудове слідство в кримінальному провадженні за підозрою Харченка, керівника адвокатського об'єднання та колишнього чиновника ЗСУ та органів держбезпеки України. 14 лютого 2017 року у провадженні було складено обвинувальний акт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: