Кам'янець-Подільський став Молодіжною столицею України-2019

Кам'янець-Подільський став Молодіжною столицею України-2019
Тезою презентації Кам’янця-Подільського було твердження про те, що 100 років тому місто було останньою столицею УНР

За звання переможця та статус «Молодіжна столиця України-2019» у фіналі змагались 10 міст

Кам'янець-Подільський (Хмельницька область) переміг у конкурсі на звання Молодіжної столиці України 2019 року.

Про це повідомляє місцеве видання Vdalo.info.

Зазначається, що за звання переможця та статус «Молодіжна столиця України-2019» у фіналі змагались 10 міст: Івано-Франківськ, Кам’янець-Подільський, Кременчук, Луцьк, Маріуполь, Одеса, Тернопіль, Харків, Хмельницький та Чернігів.

Під час фінального етапу делегації від міст-фіналістів за участі представників міської влади та молоді аргументували чому саме їхнє місто має стати Молодіжною столицею України 2019 року.

«Основною тезою презентації Кам’янця-Подільського було поєднання історичних традицій і сучасності, зокрема, твердження про те, що 100 років тому місто було останньою столицею УНР, тож у 2019 воно має знову стати столицею – адже таке буває раз на 100 років», - пише ЗМІ.

«Хочу зазначити, що цей конкурс, який другий рік поспіль ми проводимо спільно із Українським інститутом міжнародної політики, Національною молодіжною радою України за підтримки Асоціації міст України та Асоціації ОТГ, прекрасно демонструє тезу про те, що жодне рішення для молоді не може бути прийняте без молоді», – зазначив міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

Він підкреслив, що завдяки конкурсу вдається побачити живі, цікаві приклади активної роботи молоді в регіонах, проекти молодіжних організацій, реальні кейси спільної діяльності молоді і місцевої влади.

Нагадаємо, влітку реконструктори відтворили у Кам'янці-Подільському бій за останню столицю Української Народної Республіки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: