Карпати засипало снігом (фото)

Карпати засипало снігом (фото)
Температура повітря у Карпатах знизилася до -2 градусів

Сьогодні, 4 травня, вранці на горі Піп Іван випав сніг та вдарив мороз

У Карпатах на горі Піп Іван падає дрібний сніг, обмежена видимість, мороз та хуртовина. Про це повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост.

«Станом на 08:30 04.05.2020 на г. Піп Іван Чорногірський хмарно, видимість обмежена до 40 м. Вітер західний 17 м/с. Температура повітря -2°С. Падає дрібний сніг. Хуртовина», - повідомляє гірський пошуково-рятувальний пост.

.jpg_258

За інформацією управління ДСНС в області, на Прикарпатті оголошено штормове попередження. Тут очікують підйом рівнів води у річці Прут та заморозки.

«Протягом доби 4 травня у басейні річки Прут очікується підйом рівнів води на 0,2-0,7 метра над поточним (1 рівень небезпечності жовтий). Вночі та в вранці 4-5 травня по області та місту на поверхні грунту заморозки 0-3 градуси (1 рівень небезпечності жовтий)», - повідомляє управління ДСНС.

До відома, Піп Іван (також Піп Іван Чорногірський або Чорна Гора) — одна з найвищих вершин Українських Карпат, з висотою 2020,5 м.

Як повідомлялося, протягом цього тижня на українців чекають дощі та небезпечні пориви вітру, тому краще підготуватися до негоди і не поспішати ховати теплий одяг.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: