Разумков розповів, коли журналістів пустять до ложі преси у Раді

Разумков розповів, коли журналістів пустять до ложі преси у Раді
Поки не відомо, скільки людей одночасно зможуть перебувати на балконі, - Разумков

Журналістів зможуть пускати до ложі преси з початку червня, - спікер парламенту

У Верховній Раді представників засобів масової інформації планують пускати до ложі преси з початку червня. Про це сказав спікер парламенту Дмитро Разумков під час брифінгу.

Водночас, Разумков зазначив, що поки не відомо, скільки людей одночасно зможуть перебувати на балконі.

«Якщо ми говоримо про доступ журналістів до балкона Верховної Ради (ложа преси на третьому поверсі – ред.), то я думаю, що через деякий час ми повернемося до цього питання. Однак треба буде врахувати й санітарні норми, і хто зможе потрапити на балкон. Щодо кулуарів, то думаю, що доступу журналістів до народних депутатів більш ніж достатньо, якщо подивитись на спілкування і на вулиці, і тут (у пресцентрі Ради – ред.), я думаю, що цього точно вистачає. Наскільки я пам’ятаю, орієнтовна дата виходу з карантину – це 22 число (травня), і я думаю, що за тиждень, коли буде «пленарка», якщо все буде добре, ми будемо розглядати й таку можливість», – зазначив Разумков.

Варто зазначити, що згідно з календарним планом третьої сесії Верховної Ради, наступний пленарний тиждень має розпочатися 2 червня.

Як повідомлялося, на позачерговому засіданні 13 травня Верховна Рада ухвалила постанову №3434 «Про організацію роботи Верховної Ради України», згідно з якою парламент відновлює звичайний режим роботи з 18 травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: