У Харкові розмалювали машину російського консульства: фото

У Харкові розмалювали машину російського консульства: фото
Розмальована машина біля консульства
Фото: mediaport.ua

Невідомі залишили написи на задньому склі і з боків автомобіля

Припаркований недалеко від будівлі генерального консульства РФ в Харкові автомобіль розмалювали написами жовтого кольору «Крим наш». Про це інформує «МедіаПорт».

Невідомі залишили написи на задньому склі і з боків автомобіля Volkswagen з дипломатичними номерами РФ.

Зазначимо, сьогодні біля генконсульства РФ в Харкові проходить акція протесту. В акції беруть участь члени організацій «Правий сектор» і ВО «Свобода». Приєднатися до акції пізніше планує «Східний корпус». Проїзд по вулиці, що введе до консульства, закритий.

Противники виборів президента РФ на території України принесли до будівлі консульства труну з опудалом в масці Володимира Путіна. Його встановили біля входу в консульство поруч з плакатом «Росія = війна. Вибори на крові».

Консульство охороняють кілька десятків поліцейських. На голосування прийшов один громадянин РФ, пенсіонер. Він розповів журналістам, що не знав про заборону голосування.

Зазначимо, у Києві поблизу посольства РФ продовжують свій пікет активісти «Національного корпусу», «Свободи» та інших організацій. Націоналісти поставили біля входу фігуру ведмедя з балалайкою, «ватніка» у ватних чоботах та «пам'ятник Путіну».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: