В Україні у п'яти областях не виявлено нових випадків коронавірусу

В Україні у п'яти областях не виявлено нових випадків коронавірусу
Загалом від початку пандемії на коронавірус в Україні захворіло 16425 людей, одужали за весь час 3716 пацієнтів

Нових випадків захворювання не зареєстрували у Запорізькій, Миколаївській, Сумській, Чернігівській та Луганській областях

В Україні за минулу добу у п'яти областях не зареєстровано жодного нового випадку захворювання коронавірусом. Про це йдеться у даних системи моніторингу поширення Covid-19 РНБО України.

Зазначається, що жодного випадку не виявили у Запорізькій, Миколаївській, Сумській, Чернігівській та Луганській областях.

«Ці області є одними з найменш постраждалих від епідемії коронавірусу в Україні. Тут від початку пандемії  зафіксовано 331, 225, 157, 79 і 42 хворих пацієнта відповідно», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, станом на 13 травня в Україні зафіксовано 402 нових випадків захворювання на Covid-19. Із них - 25 дітей та 94 медичних працівників. До лікарень було госпіталізовано 174 особи. Померло від коронавірусу минулої доби 14 людей. При цьому, наголошують у МОЗ, минулої доби одужала рекордна кількість пацієнтів - 343.

Загалом від початку пандемії на коронавірус в Україні захворіло 16425 людей. Одужали за весь час 3716 пацієнтів, померли - 439 хворих. Серед померлих переважають особи віком від 50-ти років (86%).

Зазначимо, що у понеділок, 11 травня, в Україні розпочався перший етап послаблення карантинних обмежень.

 Читайте також: 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: