«Визнавати помилки – це добре»: Усик закликав українців не йти в храми на Великдень

«Визнавати помилки – це добре»: Усик закликав українців не йти в храми на Великдень
Олександр Усик: Друзі, давайте зберемося сьогодні, поставимо свічку та помолимося вдома, з родиною або на самоті

Боксер привітав православних із Великоднем і закликав залишатися вдома

Український боксер Олександр Усик заявив, що помилявся та закликав українців не ходити до храмів на Великдень під час карантину через епідемію коронавірусу.

«Кажуть, що коли люди не визнають свої помилки - це погано, а коли вони визнають помилки - це, напевно, добре. Коли я тільки почув про закриття храмів, то закликав йти до храмів. Я не відмовляюся від своїх слів, я скажу вам те ж саме. Але наразі ситуація складна в тому плані, що все закривають і посилюють карантин», - сказав боксер під час трансляції в Instagram.

Усик привітав православних із Великоднем і закликав залишатися вдома.

«Так ось про що я хочу попросити весь здоровий православний народ, який вже скучив за службами, за причастям, за всією тією благодаттю, яку ми отримуємо від нашого небесного батька. Друзі, давайте зберемося сьогодні, поставимо свічку та помолимося вдома, з родиною або на самоті», - додав Усик.

Раніше Усик зізнався, на що благословив його предстоятель Московської церкви Онуфрій.

Зазначимо, біля Києво-Печерської Лаври надвечір 18 квітня утворилася черга з вірян, які прийшли, аби забрати Благодатний вогонь з Єрусалиму, який священники РПЦ в Україні літаком привезли до столиці.

Нагадаємо, митрополит Епіфаній провів Великоднє богослужіння в Михайлівському кафедральному соборі.

Раніше у МВС заявили, що поліція не допустить провокацій та масового скупчення людей біля храмів під час Великодніх служб.

Також повідомлялося, що МВС та релігійні конфесії визначили формат проведення свят: у храмах повинно бути не більше 10 осіб, однак онлайн трансляція доступна для всіх.

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: