Біля Києво-Печерської Лаври утворилася черга з вірян Московської церкви

Біля Києво-Печерської Лаври утворилася черга з вірян Московської церкви
Люди прийшли до Лаври за Благодатним вогнем з Єрусалиму
Фото: ТСН

Поки люди чекали біля одного входу, то з іншого виходу за два десятки метрів одна за одною заїжджали і виїжджали «швидкі»

Біля Києво-Печерської Лаври надвечір 18 квітня зібралися люди. Вони прийшли сюди, аби забрати Благодатний вогонь з Єрусалиму, який священники РПЦ в Україні літаком привезли до столиці.

Про це повідомляє ТСН.

«Утворилася черга з мирян і священників біля входу до Лаври… Прихожани скупчилися і не завжди дотримуються дистанцію. Біля Києво-Печерської Лаври також чергують кілька десятків правоохоронців», - йдеться у повідомленні.

ЗМІ зазначає, що поки люди чекали біля одного входу, то з іншого виходу за два десятки метрів одна за одною заїжджали і виїжджали «швидкі».

Зазначимо, Києво-Перечерська лавра нині закрита на карантин через спалах коронавірусної інфекції серед священнослужителів.

Тільки за останню добу там підтвердили 26 нових випадків, таким чином число хворих перевищило 100 осіб. Троє ченців Лаври померли.

Зазначимо, що попри карантин та загрозу для здоров’я людей, Московська церква продовжує закликати українців іти до церкви на Великдень.

Цьогоріч віряни святкуватимуть Великдень вдома матимуть можливість спостерігати за богослужіннями онлайн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: