«Чернігівгаз» у 2021 році сплатив 191 млн грн податків до бюджетів усіх рівнів

«Чернігівгаз» у 2021 році сплатив 191 млн грн податків до бюджетів усіх рівнів
З загальної суми сплачених податків 66 млн грн сплачено до місцевих бюджетів, що сприятиме розвитку громад

«Чернігівгаз» входить до числа найбільших платників податків області

За 2021 рік газорозподільна компанія АТ «Чернігівгаз» сплатила 191 млн грн податків. З них понад 119 млн грн – до державного, і 66 млн грн – до місцевого (йдеться про ПДФО, податки на землю та нерухомість), що є істотним внеском у розвиток місцевих громад і відновлення економіки регіону. Загалом компанії, які працюють під брендом РГК, сплатили минулого року до бюджетів усіх рівнів 4,3 млрд грн.

Минулого року газорозподільна компанія спрямувала до бюджетів усіх рівнів 191 млн грн. АТ «Чернігівгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії, входить до числа найбільших платників податків області. З загальної суми сплачених податків 66 млн грн сплачено до місцевих бюджетів, що сприятиме розвитку громад.

«Всі виплати в компанії офіційні. Ми завжди діємо прозоро в питаннях оплати праці та сплати податків, дбаючи про своїх працівників та громади області. «Чернігівгаз» сплачує податки до місцевих бюджетів, у кожну громаду та територіальну одиницю, де діє наш підрозділ – на відміну від багатьох компаній, які платять їх за місцем реєстрації основної юридичної особи, – зазначила голова правління АТ «Чернігівгаз» Алла Ярова. – Цього року за ініціативою РГК ми започатковуємо низку довгострокових соціальних та екологічних проектів, спрямованих на сталий розвиток, у партнерстві з місцевими громадами».

Компанія має свою стратегію ESG, яка передбачає, зокрема, створення сприятливих умов для розвитку інтелектуального потенціалу та професійних навичок працівників, а також підготовку і працевлаштування нових кадрів. Для цього у співпраці з професійно-технічними навчальними закладами регіону «Чернігівгаз» реалізує програму з дуальної освіти. Практичні навчання студенти проходитимуть у РГК Освітньому просторі компанії, на найсучасніших зразках обладнання та з застосуванням віртуальних технологій.

Також компанія планує збудувати сучасний спортивний майданчик у Ніжині для організації здорового і безпечного дозвілля місцевої молоді.

З метою відповідального споживання і збереження природних ресурсів «Чернігівгаз» втілюватиме програму відмови від паперових рахунків та перехід на електронні, розвиваючи онлайн-сервіси. Турбуючись про довкілля, компанія здійснює утилізацію технічних відходів та запроваджує сортування сміття, а також висадку дерев у регіоні.

Одним із пріоритетних завдань є редизайн газових мереж, який «Чернігівгаз» проводить для оптимізації надлишкових потужностей – це дозволить економніше використовувати енергоресурси. Проекти редизайну, які оператор ГРМ реалізує по ГРС Булахів, ГРС Заїзд та ГРС Івківці, дозволять скоротити 80-90 % надлишкових потужностей газорозподільних мереж, підключених до цих ГРС.

РГК – технологічна компанія, яка розробляє операційні, виробничі, інжинірингові та R&D рішення для газорозподілу. Наші проєктні центри, виробничі потужності і логістична мережа забезпечують сучасним обладнанням потреби української газової інфраструктури та інтегровані з глобальними ринками.
АТ «Чернігівгаз» обслуговує 357,5 тисяч споживачів у категорії «населення» та 2489 промислових і комунальних об’єктів. У 2021 році АТ «Чернігівгаз» доставило 495,3 млн куб.м газу. Загальна протяжність газопроводів, які обслуговує компанія, складає 14 тис. км.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: