Mastercard запускає послугу зняття готівки на касах магазинів

Mastercard запускає послугу зняття готівки на касах магазинів
Mastercard запускає послугу зняття готівки на касах магазинів

Максимальна сума видачі готівки на одну транзакцію становить 500 грн, незалежно від вартості покупки

Компанія Mastercard у партнерстві з банками Приватбанк, Ощадбанк і Райффайзен Банк Аваль масштабує послугу «готівка на касі». Із 1 серпня 2020 року послуга стане доступною на касах супермаркетів «Сільпо», «Фора», VARUS, а також на АЗК Wog і Оkko.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

З 1 серпня Приватбанк в партнерстві з Mastercard розширюють в Україні можливості послуги «Готівка на касі» — отримання грошей з банківських карток на касах торгових точок.

Послуга «Готівка на касі» дозволяє держателям карток при оплаті покупок карткою Mastercard будь-якого українського банку отримати зручний і швидкий доступ до готівки просто на касі торгової точки — без необхідності шукати і використовувати банкомат.

Для того щоб отримати готівку на касі торгової точки, покупцеві необхідно лише оплатити товар банківською карткою на будь-яку суму і повідомити касиру про бажання зняти готівку.

Максимальна сума видачі готівки на одну транзакцію становить 500 грн, незалежно від вартості покупки.

Після підтвердження операції касир видасть чеки з деталями покупки товару і видачі готівки.

«Послуга «Готівка на касі» усуває необхідність знімати готівку «про запас», адже тепер це можна зробити в будь-який момент під час покупки там, де зручно. Таким чином послуга відкриває нові можливості для держателів карток і привносить функції, доступні у банківських відділеннях, просто на каси торгових підприємств. Ми вдячні партнерам за підтримку в розвитку сервісу і продовжуємо роботу над тим, щоб послуга зняття готівки на касах в торгово-сервісній мережі стала доступна максимальному числу українців», — зазначив директор з розвитку комерції Mastercard в Україні Валерій Новіков.

Послуга незабаром буде доступна на понад 90 тис. POS-терміналів Приватбанку, Ощадбанку та Райффайзен Банку Аваль у торгових мережах.

Раніше повідомлялося, що з 1 серпня 2020 року власникам платіжних карток стане простіше отримувати готівку з кас підприємств торгівлі, громадського харчування та послуг, що застосовують РРО. Нацбанк удосконалив порядок здійснення та обліку цих операцій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: