На Банковій анонсували скорі кадрові рішення щодо голів ОДА

На Банковій анонсували скорі кадрові рішення щодо голів ОДА
Сергій Трофімов вважає, що змінювати голів облдержадміністрацій – це не те саме, що змінювати уряд

Після карантину кадрова робота відновиться, - Сергій Трофімов

Перший заступник глави Офісу президента Сергій Трофімов в інтерв’ю «Главкому» запевнив, що кадрова робота відновиться щойно у Центрі громадського здоров’я повідомлять про стабілізацію або падіння показників захворюваності на коронавірус.

За словами Трофімова, для кожного управлінського та кадрового рішення є свій час.

«Ми постійно моніторимо ситуацію в областях і знаємо, що відбувається насправді. І епідемія коронавірусу, і карантин внесли свої корективи», - стверджує Трофімов.

Перший заступник глави Офісу президента пояснив, що змінювати голів облдержадміністрацій – це не те саме, що змінювати уряд.

«Міністри – це політичні фігури, які відповідають за стратегію. Заміна міністра – це більше зміна тактики, підходів до роботи або зміна самого вектора роботи. Ситуація ж із головами ОДА інша. Зараз до їхньої роботи додалася постійна координація дій щодо карантину на місцях, навколо них об’єднані всі органи влади, бізнес, який активно допомагає. Тут заміна керівника, а слідом й узгодження його команди в нинішніх умовах – ризик. Але це не означає, що голови ОДА стали недоторканними», - попередив Трофімов і додав, що відстежує і розуміє всі процеси діяльності кожного голови ОДА.

«На жаль, у низці питань є гра в політику і якась боротьба на місцях», - наголосив перший заступник глави Офісу президента.

За інформацією «Главкома», Банкова уже ухвалила негативні висновки щодо кількох голів ОДА. І чергова ротація може початися вже найближчим часом з південних областей.

До відома, нинішній перший заступник глави Офісу президента Сергій Трофімов ще рік тому був виконавчим продюсером студії «95 квартал» і відповідав за кіновиробництво. Сьогодні ж в Офісі президента він обіймає другу за ієрархією посаду після Андрія Єрмака. Головний функціонал Трофімова – очі і вуха президента в регіонах. Саме він опікується підбором кадрів, які Київ відправляє керувати обласними та районними адміністраціями.

Читати більше: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: