В Україні за минулу добу Covid-19 підтвердили у восьми дітей

В Україні за минулу добу Covid-19 підтвердили у восьми дітей
Ілюстративне фото

Загалом підтверджено 1892 випадки Covid-19, особи від 30 років складають 82%

За минулу добу, 8 квітня, в Україні підтвердили 224 нові випадки коронавірусної хвороби, з них - 8 дітей. Про це на брифінгу заявив в.о. генерального директора Центру громадського здоров’я МОЗ України Ігор Кузін.

«Протягом 8 квітня, за результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я та обласних лабораторій, отримано 224 повідомлення про нові випадки, з них - вісім дітей. Загалом підтверджено 1892 випадки Covid-19, особи від 30 років складають 82%», - сказав Кузін.

Як повідомлялося, станом на 9:00 9 квітня в Україні 1892 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 57 летальних, 45 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 224 нові випадки.

 

Зазначимо, за добу в Україні від коронавірусу померли п'ять українців

Нагадаємо, кількість інфікованих коронавірусом у світі перевищила 1,5 млн, майже третина – у США.

Число смертей після зараження коронавірусом нового типу в США склало 1973 за минулу добу. Даний показник став рекордним, раніше найвище число померлих було зафіксовано 7 квітня і склало 1700 осіб.

Згідно з останніми даними, у США зафіксовано понад 432 132 випадків зараження коронавірусом.

До слова, у США почали випробовувати вакцину від коронавірусу.

Нагадаємо, у Всесвітній організації охорони здоров'я заявили, що дослідження з розробки вакцин і способів лікування коронавірусу проводять «з неймовірною швидкістю».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: