Roshen запустив онлайн-магазин і доставку продукції

Roshen запустив онлайн-магазин і доставку продукції
Наразі є три опції доставки - самовивезення (безкоштовно), кур'єром (доступно для Києва, вартість 59 грн), і через «Нову пошту» (доступно по Україні, вартість 59 грн)

Солодощі можна отримати у будь-якому куточку України не виходячи з дому

Найбільший український виробник кондитерської продукції Roshen, запустив онлайн-магазин і доставку продукції кур'єром у Києві та через «Нову пошту» у всій Україні. Про це повідомляє пресслужба компанії

Наразі є три опції доставки - самовивезення (безкоштовно), кур'єром (доступно для Києва, вартість 59 грн), і через «Нову пошту» (доступно по Україні, вартість 59 грн).

Також можлива доставка через сервіс кур'єрської доставки товарів Glovo з 10 магазинів Києва. Мінімальна сума замовлення для доставки становить 300 грн.

Нагадаємо, найбільший український виробник кондитерської продукції Roshen заявив про падіння продажів на 10% у натуральному вираженні з початку карантинних заходів через зниження купівельної спроможності.

Нагадаємо, 11 березня Кабмін запровадив всеукраїнський карантин через поширення коронавірусу.

В Україні станом на 9 ранку 16 квітня лабораторно підтверджено 397 нових випадків захворювання на коронавірус. Загалом на коронавірус хворіють 4161 людина, з них 116 летальних випадків, 186 пацієнтів одужали.

Як повідомлялося, у світі станом на ранок 16 квітня зареєстрували 2 083 607 випадків зараження коронавірусом, з них - 510 350 осіб одужали і 134 632 померли.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: