У березні у літака МАУ відмовив двигун: подробиці стали відомі лише тепер

У березні у літака МАУ відмовив двигун: подробиці стали відомі лише тепер
Літак Boeing 737-500 виконував рейс з Гельсінкі у Бориспіль

Екіпаж літака оголосив сигнал лиха, повідомивши про відмову двигуна

15 березня цього року при виконанні рейсу за маршрутом «Гельсінкі-Бориспіль» екіпаж літака Boeing 737-500 авіакомпанії МАУ під час польоту оголосив сигнал лиха May Day, повідомивши про відмову двигуна.

Про це йдеться у бюлетені Національного бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами, інформує «Главком».

Зазначається, що літак все ж продовжив політ до аеродрому призначення.

У Нацбюро додають, що після зниження літака було скасовано сигнал лиха, екіпаж повідомив про перезапуск двигуна. Посадку виконано благополучно.

У Національному бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів, нагадали, що 19 січня під час виконання рейсу за тим самим маршрутом, на даному літаку В-737-500 UR-GAT, авіакомпанії «МАУ», також сталася відмова двигуна.

Раніше повідомлялося, що у міжнародному аеропорту «Запоріжжя» пасажирський літак МАУ, який слідував за рейсом «Бориспіль–Запоріжжя», під час посадки зійшов зі злітно-посадкової смуги. Причиною інциденту тоді назвали погіршення погодних умов.

Наприкінці березня літак Міжнародних українських авіаліній вилетів із Нью-Йорка до Києва з затримкою в понад шість годин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: