У Ryanair не очікують відновлення рейсів до червня

У Ryanair не очікують відновлення рейсів до червня
Компанія запропонувала свої літаки всім країнам Європейського союзу для евакуаційних рейсів і транспортування ліків, медичного обладнання і продовольства

Ryanair зупиняє більшість своїх рейсів з наступного вівторка, 31 березня

В авіакомпанії Ryanair не очікують відновлення рейсів до червня у зв'язку з пандемією коронавірусу. Про це заявив виконавчий директор компанії Майкл О'Лірі, повідомляє BBC.

За словами О'Лірі, Ryanair зупиняє більшість своїх рейсів з наступного вівторка, 31 березня. При цьому компанія запропонувала свої літаки всім країнам Європейського союзу для евакуаційних рейсів і транспортування ліків, медичного обладнання і продовольства.

«Оскільки кордони Європи стають перевантаженими або закритими, життєво важливо, щоб Ryanair зіграла свою роль у забезпеченні життєвоважливими ліками і поставками продовольства», - заявив О'Лірі.

Також у Ryanair зазначили, що пасажири, рейси яких були скасовані у зв'язку з закриттям кордонів, отримають електронний лист з описом подальших дій протягом одного-двох тижнів.

Нагадаємо, у повітряному просторі України падіння трафіку протягом доби 22 березня становить понад 85%.

Як повідомлялося, МАУ зупинила роботу з клієнтами. Гроші за скасовані рейси не повертаються.

До відома, Всесвітня організація охорони здоров'я заявила про прискорення пандемії коронавірусу. Всього за 82 дні з початку пандемії захворіли 300 тис. осіб

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: