Відомого оператора позбавили ліцензії на 4G

Відомого оператора позбавили ліцензії на 4G
Інтертелеком був одним з чотирьох мобільних операторів, що у жовтні минулого року підписала спільний план дій про «запуск» 4G

НКРЗІ прийняла рішення про скасування ліцензії Інтертелекома на 4G тому, що оператор не вніс за неї плати

Мобільному оператору Інтертелеком сьогодні, 1 квітня, скасували ліцензію на 4G. Про це йдеться на сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

Зазначається,  що НКРЗІ прийняла рішення про скасування ліцензії Інтертелекома на 4G тому, що оператор не вніс за неї плати.

Регулятор повідомляє, що Інтертелеком була однією з чотирьох компаній, що у жовтні минулого року підписала спільний план дій про «запуск» 4G.

Наприкінці грудня 2019 р. Інтертелеком подав заяви на здачу чинних ліцензій і отримання нових для запровадження 4G в частотах, в яких вона вже працювала, а також на отримання додаткових частот.
У лютому цього року Регулятор задовольнив заяви Інтертелекому та інших операторів і відповідно до законодавства виставив рахунки за нові ліцензії.

Кінцевий термін сплати для Інтертелекому минув 10 березня. Оскільки кошти від оператора не надійшли, то 17 березня Регулятор скасував рішення про видачу нових ліцензій. Це рішення набуло чинності сьогодні, 1 квітня.
У НКРЗІ повідомили, що мають інформацію про звернення Інтертелеком до суду щодо оскарження рішень Регулятора.

У НКРЗІ нагадують, що ліцензії Київстару, Водафон-Україна та Лайфселлу дійсні і вони продовжать будувати мережі для запуску 4G. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: