Уряд на позачерговому засіданні має виділити гроші на «апгрейд» Офісу президента

Уряд на позачерговому засіданні має виділити гроші на «апгрейд» Офісу президента
Кабінет міністрів 1 квітня проводить засідання

У розпорядженні Кабміну для протиаварійних робіт будівлі Офісу президента виділяється 1,74 млн грн

Кабінет міністрів 1 квітня зібрався на позачергове засідання уряду. 

У повідомленні йдеться, що засідання має тривати годину - з 13:00 до 14:00. 

Очолює зібрання міністрів глава уряду Денис Шмигаль. 

Зазначимо, що Кабмін планує дати гроші на «апгрейд» будівлі Офісу президента«Виділити Державному управлінню справами 1741, 378 тис. гривень для проведення протиаварійних робіт, спрямованих на запобігання виникненню надзвичайної ситуації в адміністративному будинку по вул. Банковій, 11 у м. Києві», - йдеться у проєкті розпорядження.

Крім того, Кабмін розгляне проєкт постанови щодо затвердження умов залучення кредитних коштів та надання державних гарантій у 2020 році для забезпечення виконання боргових зобов’язань за запозиченнями Державного агентства автомобільних доріг і переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення у 2020 році та обсягів бюджетних коштів для їх фінансування за рахунок запозичень, залучених під державні гарантії.

Також урядовці планують ухвалити проєкти постанов про утворення Комісії з питань виконання рішень Європейського суду з прав людини; щодо перерахування розміру щомісячних страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та особам, які мають право на страхові виплати у разі смерті потерпілого.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: