Двоє іноземців обікрали відвідувача столичного ресторану (фото)

Двоє іноземців обікрали відвідувача столичного ресторану (фото)
Правоохоронці вилучили у зловмисників викрадені кошти
Фото: Нацполіція

Зловмисники витягли з сумки відвідувача ресторану майже 9 тис. грн

Столичні оперативники затримали двох іноземців, які обікрали відвідувача ресторану на бульварі Лесі Українки. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Так, під час відпрацювання території Печерського району співробітники оперативно-пошукового відділу столичного главку отримали інформацію про крадіжку в приміщенні ресторану. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин.

Правоохоронці встановили, що під час спілкування потерпілого з товаришем у ресторані, двоє зловмисників сіли поряд та очікували на зручний момент, аби скоїти злочин.

«Один із порушників спостерігав, аби потерпілий не побачив дій його спільника, і подав «сигнал», коли можна скоїти крадіжку. Тож зловмисник непомітно витяг із сумки відвідувача майже 9 тис. грн. Ми затримали фігурантів одразу після вчинення злочину у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – двоє іноземців, 1991 та 1992 років народження. Один із них раніше вже був судимий за аналогічний злочин», – розповів начальник оперативно-пошукового відділу столичної поліції Віталій Отрудько.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань Печерського управління поліції за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка за попередньою змовою групою осіб).

За процесуального погодження з місцевою окружною прокуратурою затриманим повідомлено про підозру та слідчі звернулись із клопотанням до суду про обрання запобіжних заходів.

Чоловікам загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Як повідомлялося, четверо невідомих вночі вдерлися до приватного будинку жителів села Княжичі Броварського району, зв’язали господарів та заволоділи їхнім майном.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: