Київрада спробує відновити в столиці роботу десяти райрад

Київрада спробує відновити в столиці роботу десяти райрад
Засідання Київради розпочалося о 10:00

Депутати зібралися на засідання, розпочате 18 грудня

Сьогодні, 20 грудня, продовжилося засідання Київради, розпочате 18 грудня. Минулого разу народні обранці почали роботу після обіду, оскільки закінчували розглядати порядок денний засідання від 29 листопада.

Порядок денний розпочатого 18 грудня засідання Київради складається з 144 питань:

В тому числі:

  • загальні питання - 23;
  • питання власності - 7;
  • питання містобудування та землекористування - 114.

На сьогоднішньому засіданні депутати продовжать розглядати порядок денний, включаючи «нагальні питання». Зокрема, депутатам запропонують затвердити проект рішення «Про посилення впливу громадськості на процес прийняття рішень в районах столиці». Цей проект був поданий в порядку громадської ініціативи і отримав підтримку 3 тис. киян. Саме він може відновити в столиці роботу 10-ти райрад.

Також на розгляд депутатів виноситься проект рішення, згідно з яким райдержадміністрації (РДА) повинні будуть провести інвентаризацію всіх дитячих майданчиків, які знаходяться на території відповідних районів. Документ передбачає, що майданчики повинні бути передані на баланс уповноважених підприємств, установ або організацій, які здійснюватимуть належне утримання таких об'єктів благоустрою та проводити поточний ремонт.

Після цього депутати повинні будуть розглянути понад сто земельних питань. Як показує практика, цей блок народні обранці зазвичай вичерпати не встигають.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: