Киянам почали давати тепло

Киянам почали давати тепло

Першими до опалення підключають навчальні заклади та лікарні

Столична влада розпочала опалювальний сезон у Києві. Тепло вже подають в школи, дитсадки, інші навчальні заклади та лікарні. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в програмі «Сніданок з 1+1».

«Ми вже почали опалювальний сезон. Навчальні заклади – дитячі садки, школи, - лікарні отримують гарячу воду і тепло. Загалом місто готове до опалювального сезону», - сказав Кличко.

Він пояснив, що на початку опалювального сезону через збільшення тиску в трубах, де є проблемні ділянки, стаються прориви. Їх оперативно ліквідовують аварійні служби. За тиждень-два система теплопостачання працюватиме стабільно.

Також мер зауважив, що багато комунікацій у місті знаходяться в зношеному стані. Відтак, після передачі теплоенергетичного комплексу в управління громади Києва, столична влада розпочинає програму з модернізації системи водо-і теплопостачання.

«Ми реалізовуватимемо програму із заміни старих труб. Це достатньо коштовний процес. Але, тим не менш, ми вже інвестуємо набагато більше грошей у модернізацію комунікацій, ніж інвестувала компанія «Київенерго», - підкреслив Кличко.

Як повідомлялося, 15 жовтня у Києві почалося розгортання системи централізованого опалення.

12 жовтня НАК «Нафтогаз України» та КП «Київтеплоенерго» підписали договір щодо постачання газу, який базується на мировій угоді, затвердженій 10 жовтня Господарським судом Києва.

Читайте також матеріал «Главкома»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: