Кияни без гарячої води: сьогодні будуть відключені ще 1300 будинків

Кияни без гарячої води: сьогодні будуть відключені ще 1300 будинків

Гарячу воду відключать частині Солом’янки, Шулявки, Теремків, Осокорків та центру Києва

У вівторок, 19 січня, у Києві розпочнеться друга черга гідравлічних випробувань тепломереж.

На міцність випробовуватимуть мережі частини Солом’янки, Шулявки, Теремків, Осокорків та центру Києва. Загалом близько 10% житлових будинків (1300) столиці. Це клієнти, що отримують теплову енергію від ТЕЦ-5. Про це повідомляє комунальне підприємство «Київтеплоенерго».

Випробування триватимуть близько двох тижнів — до 5 червня.

Адреси будинків, де буде тимчасово відсутнє гаряче водопостачання через гідравлічні випробування мереж, розміщені тут.

Також інформація про терміни проведення гідравлічних випробувань в Києві розміщується на будинкових дошках оголошень та сайті Київтеплоенерго. Крім цього, клієнти можуть отримати її в Центральній диспетчерській з питань ЖКГ за номером 15-57 (зі стаціонарного телефону) або (044) 500-1557 (з мобільного).

У Київтеплоенерго нагадали, що проведення випробувань в міжопалювальний сезон є обов’язковим, згідно з Правилами підготовки теплових господарств до опалювального періоду, й дозволяє дослідити гідравлічну щільність та міцність мереж. А це, в свою чергу, дозволяє скоротити кількість аварійних відключень тепла взимку.

Цього року гідравлічні випробування тепломереж в Києві розпочалися пізніше, ніж зазвичай. Після послаблення обмежувальних заходів у столиці 12 травня випробування розпочалися на малих котельнях та ТЕЦ-6, які обслуговують Троєщину, Лісовий масив, Воскресенку, Оболонь, Мінський масив, Виноградар та Відрадний. Завершення першої черги випробувань очікується 25 травня.

Станом на 18 травня Київтеплоенерго виявило 105 пошкоджень, з них на 54-х ділянках вже завершені ремонтні роботи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: