Кличко пояснив, чому киянам відключають гарячу воду

Кличко пояснив, чому киянам відключають гарячу воду

Мер міста вибачився перед киянами за незручності

У Києві розпочали гідравлічні випробування мереж з дня початку запровадження послаблень обмежувальних умов – з 12 травня. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

«По-перше, хочу сказати, що насправді ми врахували ситуацію із карантином. Адже мали розпочати випробування мереж ще на початку квітня. Та, розуміючи, що багато людей перебувають вдома, ми відтермінували ці роботи на місяць. І розпочинаємо їх лише з часу запровадження послаблень, коли велика частина людей уже повертається до роботи», - сказав Кличко.  

Він зазначив, що гарячу воду відключають для проведення технологічних випробувань. Це необхідно для підготовки тепломереж до наступного опалювального сезону, щоб увійти в нього без аварій і вчасно.

«Це не просто забаганка міста. Ми, як і інші українські міста, керуємось нормативними актами уряду, профільного міністерства. І не проводити випробувань не маємо права. Я розумію, що відсутність гарячої води – це дискомфорт і перепрошую у киян за це. Однак, іншого способу підготовки мереж немає. Прошу це зрозуміти», - наголосив Кличко. 

Він також підкреслив, що працівники комунального підприємства «Київтеплоенерго»  максимально оперативно та якісно виконуватимуть усі необхідні роботи.

Як повідомлялося, з вівторка, 12 травня, у Києві розпочинається проведення гідравлічних випробувань тепломереж, що призведе до відсутності гарячої води у домівках киян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: