Кличко гарантує, що надзвичайних ситуацій взимку не буде

Кличко гарантує, що надзвичайних ситуацій взимку не буде
У Києві до опалення підключені до 90% житлових будинків

Київ до опалювального сезону готове, заяви мер

Комунальні служби Києва оперативно усувають аварії на тепломережах, які виникають у зв’язку із початком опалювального сезону. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив в інтерв’ю телеканалу «Київ».

«Переконаний, що ніяких надзвичайних ситуацій взимку у нас бути не повинно. Місто до опалювального сезону готове. Сьогодні ми працюємо в оперативному режимі і усуваємо аварії на тепломережах, які виникають у зв’язку із початком опалювального сезону. Протягом тижня – максимум двох усі аварії, які ще виникають, будуть усунуті», – сказав міський голова.

Він пояснив, що оскільки місто отримало у спадок застарілу систему тепломереж, то з початком подачі тепла відбувається велика кількість розривів труб, які наразі комунальні служби усувають.

Кличко нагадав, що цього року столична влада повернула в управління міста теплоенергетичний комплекс Києва від приватної компанії «Київенерго».

Раніше заступник голови КМДА Петро Пантелеєв заявив, що станом на 26 жовтня, у Києві до послуги централізованого опалення підключені близько 90% житлових будинків, що обслуговуються комунальними житлово-експлуатаційними дільницями. Будинки ОСББ, ЖБК, відомчі та інвестиційні підключені на 50%, оскільки тепло туди подається за індивідуальними заявками, тобто за їхнім власним рішенням.

Нагадаємо, 15 жовтня у Києві почалося розгортання системи централізованого опалення.

16 жовтня мер столиці Віталій Кличко заявив, що гаряча вода повертається у домівки киян. 

Читайте також матеріал «Главкома»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: