Князєв оголосив про затримання підозрюваного у вбивстві поліцейського

Князєв оголосив про затримання підозрюваного у вбивстві поліцейського
Місце вбивства поліцейського

Поліції відомий мотив злочину, але Князєв відмовився його озвучити

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві поліцейського у Києві. Про це повідомив голова Нацполіції України Сергій Князєв.

За його словами, поліція встановила та затримала чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні вбивства поліцейського.

«Слідчому доставили особу, яку кримінальна поліція обґрунтовано підозрює у вбивстві працівника поліції. Злочин скоєно вчора в столиці. Це громадянин України, який має п’ять судимостей за скоєння корисливо-насильницьких злочинів. Мотив вчиненого злочину нам відомий, але розголошувати його до закінчення слідчих дій не маю права», - зазначив глава Нацполіції.

Очільник відомства ще раз висловив співчуття родині загиблого офіцера та наголосив, що Дмитро Глушак був одним із найкращих та висококваліфікованих працівників поліції.

«Таких вузькоспеціалізованих працівників, якого ми втратили, у нас в Нацполіції, на жаль, можна порахувати на пальцях»,- сказав Сергій Князєв.

Раніше сьогодні ЗМІ повідомили, що столичні правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві поліцейського.

Нагадаємо, вчора у столиці в обідню пору був вбитий працівник Національної поліції Дмитро Глушак. Він з 1995 року працював в кримінальній поліції Нацполіції.

Раніше ЗМІ повідомили, що чоловік, тіло якого з вогнепальним пораненням 5 липня знайшли в автомобілі у Києві, був підполковником одного з департаментів Національної поліції України.

Тіло загиблого в автомобілі на вулиці Щусєва побачила перехожа, яка відразу зателефонувала в поліцію.

Розпочато два кримінальних провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв журналіст Костянтин Стогній, поліцейський вів стеження з авто у дворі за адресою Щусєва, 18/14.

За словами керівника Нацполіції Сергія Князєва, у поліції є дві версії мотивів злочину. Перша — вбивство з метою пограбування. Друга пов'язана із професійною діяльністю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: