Лікарню для вчених Академії наук реконструюють за 138 млн грн

Лікарню для вчених Академії наук реконструюють за 138 млн грн

Буде реконструйовано приміщення терапевтичного корпусу лікарні

Центр інноваційних медичних технологій НАН України» («ЦІМТ НАНУ») 7 травня за результатами тендеру замовив ТОВ «Елінвар» реконструкцію корпусу лікарні для вчених НАНУ за 138 млн грн. Про це повідомляється у системі ProZorro.

До кінця 2020 року реконструюють приміщення терапевтичного корпусу лікарні ДНУ «ЦІМТ НАНУ» по Вознесенському узвозу, 22-В у Шевченківському районі Києва.

За підсумковою відомістю ресурсів без доставки і ПДВ, найбільша сума у 7,68 млн грн піде на плити HPL (ламінат високого тиску) на основі MDF по 759 грн/кв. м.

Ціни розчинів, бетонів, щебеню, піску, асфальтобетону відповідають ринку або нижчі.

Гарантійний строк становить десять років. На заробітну плату піде 26,76 млн грн, тобто 19% загальної вартості підряду. На прибуток відведено ще 3% – 4,38 млн грн. Ціна угоди на 6% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 147,00 млн грн.

Столичний «Елінвар» зі статутним капіталом 9 412 грн належить директору Юрію Ребікову. За даними системи «YouControl», до 2016 року засновниками «Елінвару» були Разет Атієва та Ільяс Магомадов з-під Києва.

Нагадаємо, державне підприємство «Державний будівельний центр Міністерства охорони здоров’я» 5 квітня оголосило тендер на реконструкцію і розширення Національного інституту раку на вул. Ломоносова, 33/43 у Києві очікуваною вартістю 2 млрд 461 млн грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: