Ляшко «закрив» ресторан Тищенка піноблоками (відео)

Ляшко «закрив» ресторан Тищенка піноблоками (відео)
На вітринах закладу і вікнах учасники акції написали фарбою: «Карантин» і «Закон один для всіх»
Фото Олександра Гусєва, Фейсбук

Колишній народний депутат провів своєрідну акцію біля ресторану нардепа Тищенка у Києві

Голова Радикальної партії, колишній народний депутат Олег Ляшко разом з соратниками приїхав до київського ресторану «Велюр», що належить нардепу від «Слуги народу» Миколі Тищенку, і за допомогою будівельних блоків і монтажної піни «замурував» вхід до закладу.

Відео опубліковано на сторінці Ляшка у «Фейсбук».

Свої дії колишній нардеп пояснив тим, що карантинні вимоги однакові для всіх громадян.

«Мільйони людей через карантин втратили роботу. А ці «слуги» називають себе «Слугами народу», а насправді - слуги своєї жадібності та слуги грошей... Це дороге гламурне г..но, яке вони для себе відкривають, щоб жерти і чай купувати за 500 гривень за чашку... Фермери не можуть продати за три копійки огірки... Тому карантин - так карантин! Для всіх», - прокоментував Ляшко.

На вітринах закладу і вікнах учасники цієї акції написали фарбою: «Карантин» і «Закон один для всіх».

Напередодні поліція Києва прийшла з перевіркою до ресторану нардепа від «Слуги народу» Миколи Тищенка після того, як вийшло розслідування про його роботу всупереч карантину в Україні. 

Нагадаємо, навколо ресторану Тищенка розгорівся скандал. Журналісти спостерігали за рестораном «Велюр» більше тижня і побачили, як він приймає VIP-гостей попри карантин.

Зокрема, журналісти зафіксували візит до ресторану нардепа Антона Яценка, який є бізнес-партнером олігарха Ігоря Коломойського, помічника нардепа від СН Павла Куфтирєва, нардепа Олександра Кабанова, менеджера «Метінвесту» Ріната Ахметова Віталія Кисіля та першого заступника голови Офісу президента Сергія Трофимова.

Нардеп-ресторатор звинуватив журналістів у брехні. Він запевняє, що його ресторан «Велюр» не працює для відвідувачів, а в ньому проходять виключно особисті зустрічі.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: