Поліція прийшла з перевіркою через скандал з рестораном Тищенка

Поліція прийшла з перевіркою через скандал з рестораном Тищенка
Поліція прийшла з перевіркою до ресторану «Велюр» після того, як вчора з'явилася інформація про його роботу
Фото: поліція Києва

Після скандалу поліція не знайшла відвідувачів у ресторані «Велюр»

Поліція Києва прийшла з перевіркою до ресторану нардепа від «Слуги народу» Миколи Тищенка після того, як вийшло розслідування про його роботу всупереч карантину в Україні. Про це йдеться у повідомленні поліції Києва.

Поліція прийшла з перевіркою до ресторану «Велюр» після того, як вчора з'явилася інформація про його роботу. Перед цим даний факт було зареєстровано у журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень.

За словами представника Голосіївського управління поліції Андрія Вернигори, по прибуттю поліцейських в закладі відвідувачів не було.

«Там перебувало кілька співробітників. Ми роз'яснили адміністратору ресторану норми про дотримання карантину та відповідальність за його порушення. Адміністратор написав пояснення і зобов'язання про заборону закладам громадського харчування приймати відвідувачів в період карантину», - зазначив він.

Фото: поліція КиєваФото: поліція Києва

Нагадаємо, навколо ресторану Тищенка розгорівся скандал. Журналісти спостерігали за рестораном «Велюр» більше тижня і побачили, як він приймає VIP-гостей попри карантин.

Зокрема, журналісти зафіксували візит до ресторану нардепа Антона Яценка, який є бізнес-партнером олігарха Ігоря Коломойського, помічника нардепа від СН Павла Куфтирєва, нардепа Олександра Кабанова, менеджера «Метінвесту» Ріната Ахметова Віталія Кисіля та першого заступника голови Офісу президента Сергія Трофимова.

Нардеп-ресторатор звинуватив журналістів у брехні. Він запевняє, що його ресторан «Велюр» не працює для відвідувачів, а в ньому проходять виключно особисті зустрічі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: