Депутат Тищенко, ресторан якого приймає гостей під час карантину, перевів стрілки на Макдональдс

Депутат Тищенко, ресторан якого приймає гостей під час карантину, перевів стрілки на Макдональдс

«Чому кава на Оболонській набережній або в Макдональдс з собою можна взяти, а маленька кав'ярня, що дотримується усіх заходів безпеки закрита?», - обурюється Тищенко

«Слуга народу», який втрапив в гучний скандал, звернувся до глави уряду

Депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко, ресторан якого приймає гостей під час карантину, вимагає від уряду чесних правил для всіх. Нардеп, зокрема, обурився роботою Макдональдса.

«У ВООЗ кажуть, що послаблювати карантин рано і коронавірус це надовго. Разом з тим добре розумію, що нам доведеться поступово з нього якщо і не виходити повністю, то послаблювати точно. Потрібно вже зараз розробити чіткі правила і дозволити відкриття ринків, невеликих магазинів. Міським і обласним адміністраціям - забезпечити контроль їх роботи, згідно зі встановленими нормами і правилами», написав Тищенко у Facebook, звертаючись до прем’єра Дениса Шмигаля.

Тищенко наголосив, що сьогодні, на жаль, працює тільки великий бізнес. Середній та малий помирає. У містах на ринках торгують не тільки фермери, як прийнято вважати - це і ФОП, і навіть невеликі компанії, часто це сімейний бізнес.

«Чому великі маркети працюють, збираючи в закритому приміщенні сотні людей, а ринки ми навіть не плануємо відкривати? Чому кава на Оболонській набережній або в Макдональдс з собою можна взяти, а маленька кав'ярня, що дотримується усіх заходів безпеки закрита? Повинні бути чесні правила одні й для всіх», - резюмував нардеп.

Нагадаємо, навколо ресторану Тищенка розгорівся скандал. Журналісти спостерігали за рестораном «Велюр» більше тижня і побачили, як він приймає VIP-гостей попри карантин.

Нардеп-ресторатор звинуватив журналістів у брехні. Він запевняє, що його ресторан «Велюр» не працює для відвідувачів, а в ньому проходять виключно особисті зустрічі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: