Молодик переплив Дніпро заради тренування в Гідропарку під час карантину (фото)

Молодик переплив Дніпро заради тренування в Гідропарку під час карантину (фото)
Спортсмена затримали копи на березі Дніпра
Фото: Bogdan Aminov, Facebook

Чоловік плив по Дніпру до тренажерів

Сьогодні, 6 квітня, у столичному Гідропарку стався інцидент.

Чоловік, якого правоохоронці не пустили на тренажери в Гідропарку, почав перепливати річку у місці, де знаходиться спортивний майданчик. Про це повідомив журналіст Богдан Амінов на своїй сторінці у Facebook.

На іншому березі його зустріли близько десяти поліцейських, які бігли наввипередки порушнику карантину.

Пресслужба поліції Києва повідомила, що сьогодні під час акції протесту щодо протиепідемічних заборон на території Гідропарку між учасниками заходу та поліцейськими виникла суперечка. Чоловіки висловлювали невдоволення через неможливість тренування на спортивному майданчику. У результаті двох найбільш активних учасників події доставили до територіального управління поліції, де встановили їх анкетні дані та відібрали пояснення.

На обох чоловіків – 1979 та 1988 років народження, склали адміністративні протоколи за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Один з них перебував на вулиці без засобів індивідуального захисту, а другий – знаходився у парковій зоні без документів.

Нагадаємо, 6 квітня поліцейські перекрили пішохідний міст у столичному Гідропарку, який вів до тренажерного залу під відкритим небом.

Як відомо, із понеділка, 6 квітня, у столиці діють нові протиепідемічні обмеження.

Згідно з ними, зокрема, заборонено «відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: