На Київщині двоє чоловіків викрали автівку у старенького дідуся (фото)

На Київщині двоє чоловіків викрали автівку у старенького дідуся (фото)
Злодії викрали автомобіль ВАЗ-2101
Фото: Нацполіція

Поліція затримала злодіїв у Черкаській області

У 89-річного жителя Тетіївського району невідомі викрали автомобіль ВАЗ-2101. В ході слідчо-розшукових заходів та відпрацювання камер відеоспостереження, поліцейські встановили напрямок руху зловмисників. Їхній слід вів на територію сусідньої Черкащини.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

Поліцейські виїхали у службове відрядження до сусідньої області, де і затримали зловмисників в порядку ст. 208 КПК України. Ними виявились двоє чоловіків 56-ти та 26-ти років.

Встановлено, що жителі Черкащини приїхали до родичів у Тетіївський район. Довідавшись, що у старенького місцевого жителя є автівка, вирішили її викрасти з метою продажу.

Викрадачі не змогли завести легковик, тому викрали його буксиром за допомогою автівки , що належить одному з них.

На момент затримання злодії вже встигли розібрати дідусевий автомобіль на запчастини. Тож викрадений транспортний засіб вилучено у розібраному стані. Також слідчі вилучили автівку підозрюваного, яку поміщено на майданчик тимчасового тримання.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення підозри затриманим. Готується клопотання про обрання запобіжного заходу чоловікам – тримання під вартою.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Триває слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: