На Київщині молодики побили до півсмерті дідуся

На Київщині молодики побили до півсмерті дідуся
Розбійний напад на дідуся скоєно у його хаті
Фото: Нацполіція

Нападники викрали у пенсіонера гроші і втекли

У селі Розумниця Ставищанського району тяжко побитого сусіда знайшов у його обійсті односелець і зателефонував до поліції. Каретою швидкою допомоги 78-річного чоловіка шпиталізовано зі струсом головного мозку та травмою голови до хірургічного відділення лікарні. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Напівживий пенсіонер зміг повідомити працівникам поліції, що нападників було двоє, один з них був у темній балаклаві. Вони били старенького обухом сокири по голові. А коли той не зміг чинити опору, викрали гроші і втекли у невідомому напрямку.

«Працівники Ставищанського відділення поліції провели низку оперативних розшукових заходів, і вже за лічені години один зі зловмисників надавав правдиві покази щодо скоєного ним злочину. Його поплічника, який переховувався від поліції по сільських городах, теж невдовзі було затримано», - інформують у поліції.  

Нападниками виявилися жителі Ставищанщини 21 та 28-річного віку, які затримані у порядку ст. 208 КПК України і наразі перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Один з учасників розбійного нападу розповів поліцейським, що гроші, здобуті злочинним шляхом, вони витратили упродовж ночі на розваги: таксі, алкоголь, харчі та на гру в лотерею.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення зловмисникам підозри. Міру запобіжного заходу на час досудового розслідування обере для них суд.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: