На Київщині поліція склала понад 30 протоколів про порушення режиму карантину

На Київщині поліція склала понад 30 протоколів про порушення режиму карантину
Поліція виявила заклади торгівлі, які не припинили свою діяльність
Фото: Нацполіція

Найбільше порушників епідеміологічного режиму серед суб’єктів господарювання

Минулої доби під час здійснення контролю за дотриманням карантинних заходів на території Київської області правоохоронці виявили низку порушень. Складено 29 адміністративних протоколів на порушників карантинних обмежень.

Більша частина з них - 23 - суб’єкти господарювання, зокрема заклади торгівлі, які не припинили свою діяльність. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

Також правоохоронці виявили 9 порушень пасажирських перевезень.

Крім того, на Білоцерківщині поліція виявила фінансову установу, яка не припинила діяльність і продовжувала надавати кредити громадянам. А у Макарівському та Києво-Святошинському районі, всупереч обмеженням, вчора продовжували працювати перукарні.

Відносно усіх порушників правоохоронці склали адмінпротоколи за ст. 44-3 КУпАП. Усі матеріали направлено до суду для прийняття рішень.

Загалом із початку карантинних заходів поліція склала 32 адміністративні протоколи щодо порушень епідрежиму.

Поліція Київщини вкотре закликає громадян віднестися з порозумінням до тимчасових обмежень, не вчиняти протиправних дій і неухильно дотримуватися встановлених правил епідрежиму.

Як повідомлялося, станом на вечір 19 березня, Національна поліція склала 31 протокол про порушення режиму карантину в Києві. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: