Мурашки по тілу: вулицями Києва їздять автівки з гучномовцями (відео)

Мурашки по тілу: вулицями Києва їздять автівки з гучномовцями (відео)
Спецавтомобілі курсують вулицями Києва
Фото: скріншот відео

Рятувальники закликають мешканців Києва дотримутватися режиму карантину

З 19 березня столичні рятувальники на спецавтомобілях курсують вулицями міста Києва, передаючи по гучномовцю важливу інформацію щодо заходів безпеки під час карантину через небезпеку поширення коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Києві.

Маршрут прокладено вулицями з найбільшим скупченням людей.

Звернення лунатимуть в робочий час, тобто до 18-ї години включно.

Такі заходи є вкрай важливими, адже, інформування населення є один з методів протидії поширенню коронавірусної інфекції, зазначили у ДСНС.

Зміст даного звернення:

«Шановні кияни та гості столиці, Служба порятунку звертається до вас із проханням дотримуватись заходів безпеки та режиму карантину через небезпеку поширення коронавірусу. Просимо вас не виходити на вулицю без нагальної потреби, не відвідувати місця скупчення людей, під час перебування на вулиці одягати захисні маски, зберігати дистанцію між людьми не менше ніж 2 метри та дотримуватись заходів особистої гігієни. Подбайте про близьких та рідних людей літнього віку, забезпечивши їх усім необхідним, аби їм не довелось виходити на вулицю. Дисципліна та виконання усіх особистих та загальних заходів безпеки є протидією поширенню коронавірусної інфекції! Пам'ятайте, відповідальність — рятує життя!»

Як повідомлялося, від середи, 18 березня, вулицями Львова їздять машини з гучномовцями, які проситимуть старших людей не виходити із дому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: