На Оболоні чоловік скоїв пограбування, погрожуючи іграшковим пістолетом

На Оболоні чоловік скоїв пограбування, погрожуючи іграшковим пістолетом
У нападника поліцейські вилучили іграшковий пістолет
Фото: Нацполіція

Зловмисника наздогнав свідок події і передав нападника правоохоронцям

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення, що у закладі на вулиці Героїв Дніпра стався розбійний напад. На місце події виїхали екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група територіального управління поліції. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

До правоохоронців звернулася адміністратор. За словами заявниці, у службовому приміщенні відвідувач направив у її бік пістолет і почав вимагати гроші з каси. Злякавшись, дівчина вибігла у центральний зал, а чоловік тим часом забрав близько 4000 гривень і вибіг на вулицю.

Свідок події затримав правопорушника неподалік та передав його працівникам поліції.

У нападника поліцейські вилучили іграшковий пістолет, яким він лякав персонал закладу, та викрадені з каси гроші.

Зловмиснику оголосили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до 12-ти років. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді арешту.

Під час досудового розслідування слідчі встановили, що затриманий уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Нагадаємо, у Нацполіції заявили, що кількість розбійних нападів в Україні у 2018 році є найнижчою за останні шість років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: