«Не карантин, а свято». Поведінка мешканців Києва та околиць викликає тривогу

«Не карантин, а свято». Поведінка мешканців Києва та околиць викликає тривогу
Під час карантину кияни виходять на пікніки
Фото: Депо

Кияни повторюють помилки італійців

Поведінка деяких мешканців Києва під час запровадження протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусу, дивує і викликає тривогу.

У соціальних мережах небайдужі кияни повідомляють, що, наприклад, у зеленій зоні на Лісовому масиві місцеві мешканці великими компаніями організовують пікніки з шашликами.

«На Лісовому не карантин, а свято... Головне - мами з татами і діти з собаками, тішать ооко, сім'я гуляє...» - зокрема, пишуть у вайбері в групі «Требухів: Дружні сусіди-2».

15_65

Слід зазначити, це повна аналогія італійського сценарію на початковому етапі. Італійці теж дуже безпечно ставилися до запровадження карантинних заходів – гуляли, обіймалися, зустрічалися з друзями. Наразі така безпечність італійців призвела до тисяч смертей.

Напередодні повідомлялося, що Італія вже обігнала Китай за кількістю смертей від коронавірусу. Станом на 19 березня у Китаї померли 3245 осіб.

Нагадаємо, в Італії від коронавірусу померла українка Раїса Малишева, яка працювала у місті Ровато провінції Брешія.

19 березня стало відомо, що в італійській провінції Бергамо від коронавірусу померла українка родом зі Львівської області.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: