Нетверезий киянин із пневматичної зброї поранив дівчину (фото) 

Нетверезий киянин із пневматичної зброї поранив дівчину (фото) 
25-річна киянка отримала поранення плеча 
фото: поліція Києва

Слідчі повідомили про підозру зловмисникові 

Перебуваючи напідпитку, зловмисник зі столиці вистрілив у сторону знайомої, чим спричинив їй поранення плеча. За такі дії фігуранту загрожує до семи років ув’язнення. Про це повідомила поліція Києва.

До поліції Києва надійшло повідомлення про те, що на території столичного університету на вулиці Академіка Янгеля невідомий чоловік вистрілив у дівчину. За вказаною адресою негайно виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції та лікарі.  

Правоохоронці встановили, що перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння правопорушник побачив свою знайому, яка каталась на роликах та діставши пістолет, декілька разів вистрілив у її бік. Внаслідок події 25-річна киянка отримала поранення плеча.

Нетверезий киянин із пневматичної зброї поранив дівчину (фото)  фото 1

Фігуранта поліцейські затримали, а пістолет направили на проведення експертизи. Зловмисник – киянин, 1966 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.  

Нетверезий киянин із пневматичної зброї поранив дівчину (фото)  фото 2

Слідчий Солом’янського управління поліції повідомив правопорушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, а суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує до семи років ув’язнення. 

Нагадаємо, раніше у Подільському районі столиці пролунав вибух у квартирі на вулиці Сергія Данченка. Попередньо встановлено, що в квартирі від мережі заряджався портативний акумулятор, який вибухнув, спричинивши пожежу та значне пошкодження житла. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: