Очільник МОЗ оголосив дату відновлення роботи метро

Очільник МОЗ оголосив дату відновлення роботи метро
Київський метрополітен готується до відкриття

З 22 травня розпочнеться другий етап послаблення карантину

З 25 травня в Україні відновлять роботу метрополітени. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час онлайн-брифінгу.

«Кожен етап супроводжує свої пом'якшення. Якщо ми кажемо про етап, який починається від 22 травня, то буде дозволена робота громадського транспорту, спортивні змагання до 50 осіб, якщо більше - то з погодженням МОЗ. Від 25-го числа метро почне працювати. Дозволяємо працювати дитячим садочкам», - сказав він.

Як повідомлялося, київська влада готується відновити після 22 травня роботу наземного громадського транспорту у звичайному режимі.

Із 25 числа уряд дозволить роботу метрополітену.

У київському метрополітені повідомили, що після відновлення роботи підземки пасажири користуватимуться виключно електронним квитком.

Наразі Київ готується до відкриття метро. На станціях там зараз наносять спеціальну розмітку - біля кас, турнікетів, на платформах, щоб нагадувати пасажирам про необхідність дотримуватися дистанції та елементарних правил безпеки.

Крім тооо, у Києві розроблено «Регламент відновлення освітнього процесу у закладах освіти міста Києва та режиму їх роботи після зняття карантинних обмежень». Він був підготовлений за дорученням мера Віталія Кличка і ухвалений на засіданні штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Цей документ враховує специфіку та реалії українських економічних і культурних особливостей, а також досвід виходу з карантину інших країн.

До слова, станом на ранок 20 травня, у Києві підтверджено 2410 випадків Covid-19. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 51 особу. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: