Поліція затримала киянина, який обкрадав вантажівки

Поліція затримала киянина, який обкрадав вантажівки
Зловмисник викрадав акумулятори з вантажівок
Фото: Нацполіція

Частину викрадених акумуляторів злодій встиг продати

Оперативники Чабанівського відділення поліції Києво-Святошинського району затримали 36-річного жителя Києва, який наразі ґрунтовно підозрюється у скоєнні трьох крадіжок з вантажних автомобілів. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Так, останнім часом до поліції Київщини надійшла низка заяв від жителів населених пунктів Гатне та Хотів про викрадення акумуляторних батарей з вантажівок Renault, Volvo та MAN.  

За всіма виявленими фактами крадіжок були відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та розпочаті поліцейські заходи щодо встановлення та затримання особи зловмисника.

«Майже два тижні кропіткої оперативної роботи: переглянуто записи відеокамер спостереження, проведені подвірний та поквартирний обхід жителів, сотні відібраних пояснень у населення, перевірені обліки осіб, які вже попадали в поле зору правоохоронців. І як результат – оперативники затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України», - інформують у поліції.

Правоохоронці вилучили у нього речові докази – рукавички, різні викрутки, інструменти та частково викрадені акумулятори, більшість з них чоловік встиг продати. 

Поліцейські продовжують перевіряти його на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів. Триває слідство.   

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: