Розваги під час карантину: поліція оштрафувала три нічні клуби Києва

Розваги під час карантину: поліція оштрафувала три нічні клуби Києва
Деякі розважальні заклади Києва відкрилися, попри заборону в умовах карантину

Поліція склала три адміністративні протоколи на порушників карантину

За роботу розважальних закладів, попри заборону в умовах карантину, столичні поліцейські склали три адміністративні протоколи. Посадових осіб цих закладів притягнуто до відповідальності.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

«Вчора під час моніторингу мережі Інтернет виявлено інформацію про роботу кількох нічних клубів у столиці всупереч вимогам карантинних обмежень. У результаті перевірки та відпрацювання цієї інформації столичні поліцейські на посадових осіб цих закладів склали 3 протоколи за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення у Печерському та Шевченківському районах Києва», - йдеться в повідомленні.

Правопорушникам загрожує покарання у вигляді штрафу від 34 до 170 тисяч гривень.

Як повідомлялося, у столиці почали працювати нічні клуби. У соцмережах одні люди обурюються світлинами з велелюдних гулянок, а інші бронюють столики онлайн. У багатьох розважальних закладах ні організатори, ні відвідувачі не дотримуються обмежувальних заходів.

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до поліції з вимогою перевірити всі нічні клуби столиці. За його словами, міська влада не дозволяла відкривати нічні клуби та інші розважальні заклади, натомість деякі з них працюють.

Як повідомлялося, станом на ранок 19 травня, у Києві підтверджено 2359 випадків Covid-19. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 38 осіб. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: