«Якийсь бенкет під час чуми»: Кличко обурений і просить поліцію перевірити всі нічні клуби

«Якийсь бенкет під час чуми»: Кличко обурений і просить поліцію перевірити всі нічні клуби
У тих нічних клубах столиці, що вже відкрилися, не дотримуються ні соціальної дистанції, ні маскового режиму

Міська влада не дозволяла відкривати нічні клуби та інші розважальні заклади, каже Кличко

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до поліції з вимогою перевірити всі нічні клуби столиці. За його словами, міська влада не дозволяла відкривати нічні клуби та інші розважальні заклади, натомість деякі з них працюють. Про це він заявив під час онлайн-пресконференції.

«Хотів би зазначити, я бачив у вихідні в соцмережах відео з деяких нічних клубів столиці. Скажу відверто: я обурений! Натовпи людей – це якийсь бенкет під час чуми! Міська влада не дозволяла відкривати нічні клуби та інші розважальні заклади! І я звертаюся до поліції перевірити такі заклади. І має бути сувора відповідальність їх власників!» - наголосив мер. –

«А тим, хто рветься на масовий нічний відпочинок, скажу: навряд чи ви будете такими веселими, якщо потрапите в інфекційне відділення!» - підкреслив Кличко.

Як повідомлялося, у столиці почали працювати нічні клуби. У соцмережах одні люди обурюються світлинами з велелюдних гулянок, а інші бронюють столики онлайн. У багатьох розважальних закладах ні організатори, ні відвідувачі не дотримуються обмежувальних заходів.

Як повідомлялося, станом на ранок 18 травня, у Києві підтверджено 2321 випадок Covid-19. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 41 особу.

Найбільше випадків за минулу добу виявили в Дарницькому районі.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: