Смертельна ДТП під Києвом: Opel врізався у працівників дорожньої служби

Смертельна ДТП під Києвом: Opel врізався у працівників дорожньої служби
ДТП на трасі Київ - Одеса

Загинув працівник дорожньої служби, ще четверо у лікарні

У понеділок, 9 липня, вранці на 36 км автодороги Київ – Одеса, поблизу села Хлепча Васильківського району сталася смертельна ДТП.

63-річний киянин-водій автомобіля Opel Vectra з невстановлених поки що причин здійснив наїзд на групу працівників приватної дорожньої служби «Автомагістраль», які наносили дорожню розмітку. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Один із чоловіків від отриманих чисельних тілесних ушкоджень загинув на місці події. Його чотирьох колег доставлено до Васильківської районної лікарні, де їм надається кваліфікована медична допомога.

Водія також доставлено до медичного закладу з високим артеріальним тиском. Вирішується питання про його затримання у порядку ст. 208 КПКУ.

Наразі триває комплекс слідчих дій. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років або без такого.

Як повідомлялося, 8 липня в Києві на вулиці Олени Теліги сталася аварія за участю автомобілів Audi TT, Volkswagen Caddy і Daihatsu.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: