Спалах коронавірусу у Вишневому: 239 мешканців гуртожитку на самоізоляції

Спалах коронавірусу у Вишневому: 239 мешканців гуртожитку на самоізоляції
Поліція нікого не пускає і не випускає з гуртожитку

Біля гуртожитку чергують лікарі швидкої допомоги

В гуртожитку у м. Вишневе (вул. Освіти, 5) Київської області, де підтверджено 78 випадків захворювання на Covid-19, перебувають на ізоляції 239 осіб. Всі вони, а також двоє працівників гуртожитку, пройшли ПЛР-тестування.

Про це сьогодні під час онлайн-брифінгу повідомив в. о. голови Київської обласної держадміністрації Василь Володін.

«Будівля перебуває у приватній власності. Встановлено, що наразі в гуртожитку перебувають на ізоляції 239 осіб, проведено 241 ПЛР-тест, зокрема двом працівникам гуртожитку. Підтверджено 78 випадків, з них дві людини померли. Чотири - на стаціонарі та 72 - на самоізоляції», - розповів він.

За словами Володіна, серед тих, хто перебуває на самоізоляції, у десятьох є клінічні ознаки захворювання на коронавірус.

Наразі біля гуртожитку чергує швидка допомога.

Як повідомлялося, станом на ранок 23 квітня було підтверджено випадки коронавірусної хвороби (Covid-19) у 78 мешканців гуртожитку у м. Вишневе (вул. Освіти, 5), з них діти до 17 років – 16.

Станом на ранок 24 квітня, у Київській області офіційно підтверджено 505 випадків захворювання на коронавірус. За добу лабораторно підтверджено 54 нових випадки коронавірусної хвороби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: