У Києві молодик пограбував свого нового друга після розпивання алкоголю (фото)

У Києві молодик пограбував свого нового друга після розпивання алкоголю (фото)
Раніше судимий киянин викрав у молодика рюкзак із грошима
Фото: Нацполіція

Поліція затримала зловмисника

На вулиці Гната Хоткевича у Дніпровському районі Києва сталося пограбування. Повідомлення про це надійшло до поліції. На місце події виїхали слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Познайомившись на вулиці з 24-річним молодиком, зловмисник запропонував випити. Коли обидва захмеліли, правопорушник вдарив свого нового товариша в обличчя, забрав рюкзак із 8 тисячами гривень та мобільним телефоном і пішов геть.

«Потерпілий відразу звернувся до нас по допомогу. Зловмисника затримали по гарячих слідах в одному з супермаркетів, куди він пішов витрачати награбовані кошти. Ним виявився киянин, 1997 року народження, раніше судимий за крадіжку та пограбування», - розповів начальник відділу Дніпровського управління поліції Андрій Ревякін.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Працівники поліції вилучили у нього речові докази.

Слідчі Дніпровського управління поліції оголосили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: